Noni, kai sen nyt tohtii sitten julkistaa tuon tavoitteen, jonka takia kaikki muut toiminnot ovat niin paljon vähentyneet, siis kuvaaminen, kirjoittaminen, ym. muut harrastukset. Méikäläinen siis päätti kesän aikana muuttaa hiukan elämänsä suuntaa, tai ainakin kokeilla jos siinä onnistuisi. Ajattelin siis alkaa opiskelemaan, yrityksenä päästä pelastusopistoon, Kuopioon, ja valmistua sieltä pelastajaksi. Pari mutkaa on matkassa, eikä pienimpänä ole koulub pääsyvaatimukset. Hakijoita kouluun lienee noin 250 joista 60 otetaan sisään. Tässä on siis syy meikäläisen treenaamiseen, vähimmäisvaatimuksina on penkkipunnerrus 45kg, 25krt/60sekunttia. Jalkakyykky 45kg 23krt/60sek. vatsalihakset 34krt/60sek ja 6 leukaa. Näiden lisäksi pitää juosta cooper 2800, ja uida 200 metriä viiteen minuuttiin. Joten reeniä riittää toviksi, ja juoksuharjotetta on nyt pahasti myöhästyttänyt penikkatauti joka alkoi liian kovasta reenitahdista :( torstaina on aika fysioterapeutille askelanalyysiin jossa tarkistetaan mahdolliset askelvirheet, polvileikkauksen jäljiltä meinaan tuo juoksu on saattanut hiukan muuttua.

Kotioloissa ollaan "vaimon" kanssa meinattu että opiskelu olisi mahdollinen vaihtoehto, ja toki jos kouluun pääsee niin ammatti ja työpaikka on takuuvarma, palkkakin on ihan kohtullinen vapaapäivistä puhumattakaan. Nyt tässä vaiheessa kun syssyllä tulee 28 vuotta lasiin on ihan kliffaa kelata hiukan näitä vaihtoehtoja ammatin suhteen ja kokeilla jos vaikka natsais ja pääsis tuonne sisään opiskelemaan. On myös kiva ottaa hiukan mittaa itsestään, ja eipähän jää sitten epäselväksi ainakaan se kysymys, että olisiko itestä ollut siihen jos olisi hakenut.

Tässä arvon kolme lukijaani on se syy miksi mm. päivityksen kanssa on ollut hiljasta. On niin paljon muuta hommaa tuon normaalin perherutiinin lisäksi. No mutta toivotaan parasta että reeni kulkee ja tavoitteet täyttyy, sittenhän se ei ole enää kuin päästä kiinni.