Se se on mielenkiintoinen kuukausi. Suomen kesä parhaimmillaan, ihmiset lomailee ja nauttivat rantaelämästä, grilliruuasta ja kylmästä oluesta. Työmäät hiljenee ja koko Suojmi tuntuu hidastuvan ja liukenevan tervakosken puuhamaahan, silmän kantamattomiin. Itse katson aina heinäkuuta töistä. En ole kesälomaihminen, siis perinteisessä mielessä. Jos joutuisin olemaan 4 viikkoa heinäkuussa poissa töistä se olisi minulle perin erikoinen ja mahdollisesti traumaattinen kokemus. Mä en diggaa sellaisista pitkistä lomista, mulle viikko silloin tällöin sopii paljon paremmin. Töissä meillä on sopivasti hommia, ei liian kiire, muttei kamalaa peukaloiden pyöritystäkään.

Juhannuksen holgakuvat tuli. Pirun vaikeaa tuo värinegalle kuvaaminen. Olen varmaan ampunut tästäkin rullasta puolet bulbilla kun se ylivalottaa niin saakelisti. Muutama onnistunut oli sen jälkeen kun teippasin aikakytkimen kiinni jottei lipsu sinne B-asentoon. Tykkään muutenkin kyllä enenmmän mustavalkoisesta joten suurin osa varmaan tulee holgalla paukutettua 400 mustavalkoa.

Taas on ollut hiljaisempaa kuvauksen saralla. Jussin jälkeen en ole napannut kuin yhden ruudun. Tarvitsis varmaan mennä joku päivä oikein kuvaamaan.