Tuli ja meni. Oltiin Saimaalla appiukon paatilla koko perheen voimin. Mä keskityin lähinnä univelkojen kuittaamiseen. Nukuin pariin eri otteeseen hiukan reilustu kellon ympäri. Muut kun lähti grillaamaan ja juomaan kaljaa niin meidän porukka kolautti pään tyynyyn, ja voin sanoa että ei mennyt hukkaan se juhannus. Olo on nyt paljon parempi, ei välttämättä vieläkään hyvä, mutta parempi. Luulen että meikäläisen univelat tosiaankin kuittaantuu vasta haudassa. Sellaista se on, kiirus jatkuu. Sama arkinen kiirus, viikonlopuksi taas ohjelmaa yhteisen harrastuksen tiimoilta. Yhteinen harrastus on kampaamo :) No onneksi se, toisin kun mun holgaaminen, tuottaa rahaa jolla saadaan holgaan filmiä. Eikä siinä mitään, tavallaan jopa diggaan kiiruksesta ja ainaisesta työnteosta, kai siihen jotenkin kasvaa sisään, touhon työntekoon. Kaikki ei tosin tunnu kasvavan, kun noita nykynuoria katsoo, niin liian usein on melkoista paskatassua, eikä tämä ole vaan joku kulunut fraasi vaan melkoisen kylmä ja karu totuus.

Holgasin Jussina yhden rullallisen värinegaa. Ainakin kaksi ruutua meni vituiksi kun oli linssinsuojus päällä. Miten voi olla ihminen niin puusilmä että ottaa kuvia linssinsuojus päällä, ja sitten vielä kelaa filmiä eteenpäin, ja huomaa virheensä vasta seuraavan ruudun kohdalla. No ei haittaa. Olisikohan kuitenkin fiksumpaa heivata koko suojus, ei kai se valoa tuolta sulkimesta pääse vuotamaan? Siksi mulla se suoja päällä on, ei niinkään siksi että' suojelisin Optical Lenssiä, vaan ettei pääse väärä valo sisään. Vaimo ei lämmennyt Holgasta :) sen mielestä se on arvoton lelukamera jonka arvo on 5 euroa, ja postikulut oli sen loppusumman. Sanoin sille että varo!

Keskiviikkona saan ekan holgavärinegan kehityksestä. Saapi nähdä mitä tulee. Samalla vien jussikuvat kehitykseen. Tein muuten investoinnin eilen, ostin teinarille kameran. Ihan oikean digipokkarin, tosin siinä on mp3-soitin mukana, voittekos uskoa? kamerassa mp3-soitin... no siitä lisää joskus.