Noni, sain edellispäivänä ekan holgarullan kehitettyä. Jälki on kaikkea mitä osasi toivoa ja odottaa., valovuodot ei ole mun juttu, joten on looistavaa että holgassani, Gnutissa, ei ensimmäisessä rullassa ollut ainoatakaan valovuotoa (saattaa johtua huolellisesta teippaamisesta). Jälki on lisäksi keskeltä terävää ja raunoilta softia, juuri niikuin halusinkin. Kamera on erittäin symppis, ja sillä todellakin on mukava kuvata. Jännästi asioita katsoo hiukan eritavalla holga kourassa. Sommittelu keskelle ja 'naps', tunne on huvittunut. Laukaisuääni on myös makea :)

Eilen Gnut joutui oikein tositoimiin sukellusreissulla uudenkaupungin edessä olevalle saarelle. Hiukan jännittää nuo alkavassa iltahämärässä otetut kuvat, jos ne onnistuu niin muutama on ihan pirun hyvää tavaraa. Jaa-a mahtaako holgan valovoima riittää 400 negalla ja pilvisellä, jää nähtäväksi.

Reissu oli muuten oikein mukava Sukelsimme pienen saaren edessä jossa syvyyttä tuli huimat 6.2 metriä (olis se minigrip pitänyt;) Paljon pikkuista kalaa ja jotain mateen tapaisia luikeroita. Yksi ikävä sattumus, kaikki oli valmista sukellukseen niin huomasin että perskele, räpylän solki on mennyt huk. No voi vittu, onneksi eräs ystävällinen uusikaupunkilainen lainasi minulle räpylänsä niin pääsin pohjaan konttaamaan. Tästä toiminnasta ISO KIITOS!

Ainiin holgakuvia voi kahtella tuolla