Eipäs muuten ole kovin helppoa aina kuvata ihmisiä jotka eivät ole tottuneet kameran edessä toljottamiseen. Kuvasin eilen lehteen menevään muuntumisleikki -juttuun menevää kuvaa, ihan siis tavallisesta ihmisestä. Huomasin että on helkkarin vaikeata, jollei jopa mahdotonta saada malli rennoksi. Kuvaamista seurasi lisäksi stylisti, joka on jo mallin kanssa tavallaan tuttu, tämä muodosti ongelman että malli keskittyi/tukeutui enemmän tuttuun stylistiin, kuin tuntemattomaan kuvaajaan taikka kameraan.

Taas törmäsin valo-ongelmaan, pitäisi saada ne studiovalot.Tuolla yhdellä orjasalamalla valojen muunneltaviis on niin onneton että ei pysty tekemään muuta kuin peruskauraa. Tausta tarvitaan myös, olen jo "vaimoa" pehmittänyt oman aikani että ostan saksanmaalta salamat. Sitäpaitsi sen kuvausnakit alkaa olemaan sitäverta vakavia että ei olis hirveästi varaa pelleillä. Vakava kuvaus on vakavaa, tavallaan mukavaa mutta kyllä mä odotan sitä holgaa ihan valtavasti :)

105079.jpg

Täsä siis valon sigman 500 superi orjana osittain katon kautta, pienellä paperilappusella varustettuna josta saatin silmään kiiltoa. Eiks ookin makeeta, häh? tylsää mutta makeeta....